Info

Nagelstudio

Tipzcreations is sinds 2012 officieel ingeschreven.

Er wordt gewerkt met hoogstandige professionele producten.

De nagelstudio is voorzien van professionele apparatuur zoals ook de nageltafel Progs05 met koolstoffilters en afzuiging zodat de klanten geen schadelijke stof inademen.

Omdat hygiene zeer belangrijk is worden de instrumenten naar iedere klant gedesinfecteerd en ook heeft ieder klant eigen persoonlijke vijl!

Wilt u een keer kennis maken of advies wat betreft een van de aangeboden behandelingen? Bel vooraf en wellicht kunt u misschien meteen terecht voor een gratis consult!

 

Styliste Mariana van der Zanden-Sultan

Geweldig vind ik het als klanten mij het vertrouwen geven door te vragen om een ‘aparte creatie’. Ik ga helemaal in op de wens van mijn klanten en nog leuker is als ze eigen idee in design willen inbrengen. Als het eenmaal klaar is kijken ze met vol bewondering naar hun handen. Ontevreden bezoekers heb ik nog niet meegemaakt. Ik sta ook altijd klaar voor mijn klanten. Bij spoedgeval zoals: breuk in de nagel of een ander ongeluk met hun nagels kunnen ze ten alle tijden op mijn rekenen > lees meer over Mariana

 

Gevraagd

Omdat ik regelmatig train voor wedstrijden en deel neem aan diverse wedstrijden ben ik op zoek naar goede handmodellen.

Indien u het leuk lijkt om voor mij model te zitten tijdens een training of een wedstrijd en uw handen en nagels voldoen aan onderstaande criteria, stuur een foto van uw handen en nagels via email , zodat ik deze kan bekijken en contact met u op kan nemen voor verdere informatie.

Wat wordt van u verwacht?

• U hebt mooie handen en lange nagelbedden (=het roze gedeelte van de nagel) die gelijk van vorm zijn en minimaal 14mm lengte hebben.

• U hebt geen herkenbaarheden op de handen en onderarmen, zoals bijv. een tatoeage of groot litteken.

• U hebt de leeftijd van minimaal 18 jaar, tot maximaal 35 jaar mits deze goed verzorgd zijn met handcreme en nagelriemolie.

• U bent bereid om mee te reizen in Nederland maar soms ook in het buitenland, daar waar de trainingen en wedstrijden plaatsvinden. Tussen deze trainingen door zal ik ook in mijn eigen salon trainen. De afspraken worden in overleg met u gemaakt.

Als model heeft u op het moment van de training of wedstrijd geen keuze qua lengte en vorm van de nagel. Na afloop worden de nagels uiteraard naar de gewenste lengte en vorm ingekort en eventueel voorzien van nagellak zodat de set voor u draagbaar zal zijn. Gellac of nail art is niet inbegrepen. Wenst u een van andere mogelikkheden dan wordt in overleg een klein vergoeding gevraagd.