Nagels

Manicure

Een manicure is een behandeling van de handen, specifiek gericht op de nagels. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vocht regulerende lotions. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd en de nagel in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriem olie. Naar keuze kunnen er ook kunstnagels op de natuurlijke nagels geplaatst worden . Dit kan met zoveel aandacht en originaliteit gebeuren dat het uitgroeit tot een kunstvorm.U kunt ook kiezen voor een manicure met Shellac /Led gelpolish is voor mensen die van nature mooie nagels hebben maar ook voor mensen die hun natuurlijke nagels extra willen versterken. Als u moeite hebt met zelf uw nagels te lakken omdat deze snel afgaat en niet snel droogt dan is Gelpolish de oplossing. Iedere dag mooie gelakte nagel.

 

Gel nagels

Gel is een stroperige substantie dat met een penseel in drie tot zelfs vier laagjes opgebouwd wordt tot de gewenste dikte bereikt heeft.
Ieder laagje wordt onder een speciale led-uv lamp gehard. Ook voor gelnagels geldt dat nail art design gemaakt kan worden met eventueel kleur/ pigmenten of glitters…etc.
Gelnagels zijn meer geschikt voor mensen die veel met hun handen in het water zitten maar ook voor mensen met dunne flexibele nagels.

 

Acryl nagels

Acryl Nagels bestaan uit een vloeistof en een poeder. Deze twee samen vormen een vloeibaar bolletje, waarmee je in korte tijd een nagel creeert. Als de acryl uitgehard is wordt deze gevijld in de vorm van de nagel en zo krijgt u een natuurlijke uitziende sterke nagel. Acryl hoeft niet onder een lamp uit te harden. In enkele minuten is het uitgehard. In werkelijkheid met gel heeft acryl ongeveer 48 uur nodig om volledig uit te drogen. Acryl wordt ook wel toegepast bij reconstructie van een probleem of gebeten nagels. Het oogt natuurlijk. Nail art met acryl is zeer mooi en kan ook versierd worden met figuurtjes of 3D acryl bloemen.

 

Shellac/Gellac

Shellac is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een hybride nagellak, welke je draagt als een gel en wordt met een UV lamp uitgehard, dus geen droogtijd. Shellac combineert de beste kwaliteiten van een UV-gel en een hoogwaardige nagellak. Deze lak blijft wekenlang zitten zonder beschadiging. Het geeft minimaal 2 weken lang schitterend resultaat op je nagels. Na 14 dagen blijven blijven de nagels mooi en glanzend maar je gaat een uitgroei zien.

 

Spa manicure

Door dat u handen en voeten constant onderhevig zijn aan invloeden van buitenaf kunnen ze droog aanvoelen en uw nagels in minder conditie zijn. Door regelmatig uw handen, voeten en nagels een spa manicure of spa pedicure behandeling te laten ondergaan houdt u deze in een perfecte conditie en zullen ze zacht en ontspannen aanvoelen.

Wat is een spa manicure behandeling?

U hebt de keuze uit twee mogelijkheden

Spa Manicure:

Badje, nagelriem verzorging, vorm vijlen, scrub, kleimask, hydraterende creme, massage en nagels lakken.

Spa Manicure de Luxe:

Badje, nagelriem verzorging, vorm vijlen, scrub, kleimask, melk masker, verzorgend paraffine bad, hydraterende creme, massage en nagels lakken.

Ook kunt u kiezen in plaats van nagellak een shellac/gellac behandeling of brisa light smoothing gel voor de natuurlijke nagels

 

Brissa light gel voor natuurlijke nagels

CND Brisa Lite is de eerste verwijderbare Gel die veilig is, kleurvast en tot wel drie weken blijft zitten! Perfect als voorbereiding op CND Shellac, maar ook als stand alone coat voor je vingers- en teennagels.

 

Nail art design

Nail design is kunst op en in de nagel. Versieringen strass-steentjes, gekleurde acryl of gel, 3D motieven met bijvoorbeeld bloemetjes, bladgoud, plaatjes, nagelpiercing, motieven met acryl of gel in de nagel vermengt, waterdecal en stamping art, additieves pigments en glitters, miniatuur tekening of schilderen etc.
Nail Design blijft zeker mooi zitten!

Tipzcreations biedt zeer uitgebreide keuzes in nail art voor jong en oud en ook nail art op aanvraag aan de hand van een foto of eigen ingeving.