Styliste

Naast de Nederlandse taal spreek ik ook uitstekend Roemeens en redelijk Engels,  Frans en een beetje van andere Latijnse talen.
Ik ben tot mijn 17de opgegroeid in Roemenie en vanaf die tijd al meer dan 20 jaar in Nederland.
Ook ben ik trotse moeder van twee gezonde kinderen.

Mijn passie voor verzorging van nagels, wenkbrauwen en tekenen is altijd geweest. Mijn wens is pas later in vervulling gegaan. Na jaren in de Horeca gewerkt te hebben, heb ik eindelijk de stap genomen en een keuze gemaakt voor dit beroep,wat ik met alle plezier doe.

Ik vond het helemaal geweldig toen ik dit vak in rolde. Eindelijk had ik iets gevonden waarin ik al mijn creativiteit kwijt kon! Cursus na cursus heb ik gevolgd, om steeds meer te leren en steeds beter te worden. Zelfs in de avonduren na de opleiding moest ik alles uitvoeren wat ik geleerd had, en dan ging ik door tot diep in de nacht. Na het afronden van mijn opleidingen, ben ik als zelfstandige begonnen. Nagelen is echt een vak apart wat anderen best onderschatten! Je leert het pas goed, door het zoveel mogelijk te doen.

Mijn werk doe ik met veel plezier en passie! Ik houd echt van mijn vak! En dat ziet u terug in mijn manier van werken.
Ik blijf steeds op de hoogte van alle nieuwste trends en ontwikkelingen. Niet alleen omdat het ‘nou eenmaal bij mijn beroep hoort, maar ook omdat ik het beste aan mijn bezoekers wil aanbieden.

Geweldig vind ik het als klanten mij het vertrouwen geven door te vragen om een ‘aparte creatie’. Ik ga helemaal in op de wens van mijn klanten en nog leuker is als ze eigen idee in design willen inbrengen. Als het eenmaal klaar is kijken ze met vol bewondering naar hun handen. Ontevreden bezoekers heb ik nog niet meegemaakt. Ik sta ook altijd klaar voor mijn klanten. Bij spoedgeval zoals: breuk in de nagel of een ander ongeluk met hun nagels kunnen ze ten alle tijden op mijn rekenen.

Vele klanten hebben hun weg naar mij gevonden door goede mond-tot-mondreclame.

Het doet mij goed om te zien hoe dankbaar een klant is die na jaren nagelbijter te zijn geweest trots wegloopt met 10 mooie lange nagels! Het geeft me altijd een bijzonder gevoel als zo’n klant mij na een paar maanden bedankt omdat ze nog nooit zulke mooie, lange nagels gehad heeft, en nu eindelijk ook het bijten is afgeleerd. Tenslotte zijn handen het visitekaartje van een vrouw; je voelt je vrouwelijker en het staat ook mooi verzorgd als je nette nagels hebt.

Naast het nagelen ben ik niet stil gebleven. Ik wilde uiteraard veel meer leren. Ook heb ik opleidingen gevolgd in Permanente Make-up, Wimperextension en als last Tandkristalen plaatsen.
Van alles wat ik doe maak ik iets mooi van.
Zelf neem ik ik de tijd voor mijn klanten; door er iets langer over te doen, heb ik meer zekerheid over de duurzaamheid van de nagels. Mijn klant heeft het naar de zin, zonder het gevoel te hebben dat het lopende-band-werk is. Iedereen vindt het geweldig aan mijn nageltafel; de kwaliteit, de sfeer en gezellig over van alles en nog wat hebben! Als het niet over de nagels gaat, dan wel over tassen, schoenen, kleding, lijnen of andere ‘vrouwen praat’.

Komt u zelf eens kijken in mijn nagelstudio Tipzcreations in Reusel en ervaar het zelf!
Is het een keer niet goed, of gaat er iets mis? Dan repareer ik dit gratis! Ik durf dit omdat ik achter mijn product sta.
Bij een nieuwe geplaatste set nagels, wimpers of tand kristal krijgt u garantie. Als bij een nabehandeling een afgebroken of loslatende nagel zit wordt niet extra voor gerekend.

Na de Allround opleidingen Nagel styliste, heb ik me verder verdiept in specialisaties op het gebied van probleem nagels.

Veel mensen hebben complicaties aan hun nagels als gevolg van een ziekte, verkeerde behandelingen of beschadigde nagel. Probleem nagels zijn : waaier nagels, bolle nagels, ribbel nagels, slechte nagels, platte nagels, zwakke nagels, nagelbreuk, gespleten nagels, ingescheurde nagels, lelijke nagels, brede nagels, smalle nagels, kleine nagels of hamer duim. Door mijn specialisatie kan ik professionele hulp en verzorging verlenen voor uw handen. In sommige gevallen zoals: schimmel infecties of andere ziekte, dient u bij uw huisarts te vragen. Zulke behandelingen wordt niet door mij gedaan.

Hebt u een van de bovengenoemde probleem nagels, dan bent u welkom. Hebt u advies van uw huisarts dat, uw nagels behandeld kunnen worden door middel van een kunstnagels met gel of acryl? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend consult en advies. Samen gaan wij kijken naar een passende behandeling. Voor mensen die in de zorgsector werken of ander beroep waar geen kunst nagels toegestaan is kunnen door middel van manicure en goede advies hun nagels verzorgd laten uitzien. Deze kunnen ook gelakt worden met blanke nagellak of, een blanke kleurloze flexibele laag gel die gemakkelijk verwijderd kan worden. Deze geeft extra bescherming voor de nagel en is water afstotend.

Wilt u meer weten of hebt u nog vragen? Graag zie ik uw reactie via het contact formulier.
Voor dringende vragen belt u +31647968915